قیمت ترمووود دیوار پوش

خرید ترموود دیواری با کیفیت عالی و قیمت مقرون بصرفه

این روزا دیگه ترمووود کلی طرفدار پیدا کرده و خیلی‌ها برای دیوار پوش ازش استفاده می‌کنن. تو این مطلب، قراره قیمت ترمووود برای دیوار، اندازه‌های مناسبش و راه و روش نصبش رو براتون توضیح بدیم تا اگه قصد دارین یه حال‌وهوای شیک و مدرن به خونه یا محل کارتون بدین، یه راهنمای کامل داشته باشین.

ترمووود به‌خاطر ظاهر طبیعی و مقاومتش تو شرایط مختلف، هم برای داخل ساختمون مناسبه هم برای بیرونش. اینجوری می‌تونین با خیال راحت یه انتخاب باکلاس و بادوام برای دیوارها داشته باشین که هم قشنگه و هم سال‌ها براتون می‌مونه.

لیست قیمت ترموود دیوار پوش

ضخامت ترموودعرضقیمتمشاوره و خرید
لیست قیمت ترمووود
۱۶ میل۹۵ میل۸۲۰,۰۰۰ تومان (متر مربع) ۰۹۱۲۲۴۸۹۲۹۹
۱۶ میل۱۱۵ میل۸۲۰,۰۰۰ تومان (متر مربع)
۱۹ میل۹۵ میل۸۸۰,۰۰۰ تومان (متر مربع)
۱۹ میل۱۱۵ میل۸۸۰,۰۰۰ تومان (متر مربع)
۴۲ میل۹۵ میل۱۶۰,۰۰۰ تومان (متر طول)
۲۶ میل۹۵ میل۱,۱۹۰,۰۰۰ تومان (متر مربع)
ترمووود دیوار

قیمت ترموود دیوار پوش

ترمووود یکی از انتخاب‌های محبوب این روزها برای دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمونه. حالا دیگه به جای کاغذ دیواری‌های قدیمی، خیلی‌ها برای دیوارپوش سراغ ترمووود می‌رن تا یه حال‌وهوای خاص و متفاوت به خونه بدن. یکی از استفاده‌های پرطرفدار ترمووود، به‌خصوص برای دیوار پشت تلویزیونه که حسابی فضای خونه رو چشم‌گیر و شیک می‌کنه.

ترمووود نه تنها برای دیوارهای داخلی، بلکه تو نمای بیرونی ساختمون هم استفاده می‌شه. این متریال انواع مختلفی داره؛ از نوع ساده و مینیمال گرفته تا طرح‌دار مثل گره پروانه که واسه طرفداران سبک‌های خاص، از کلاسیک تا مدرن، یه انتخاب عالی به حساب میاد.

با طراحی‌های مختلف ترمووود می‌شه کاری کرد که فضا بزرگ‌تر یا حتی دنج‌تر دیده بشه، بسته به سلیقه و نوع دکوراسیون. اما یادتون باشه که قیمت ترمووود دیواری همیشه ثابت نیست و به چندتا عامل بستگی داره:

  • نوسانات بازار ارز
  • تنوع در تولیدکننده‌ها و فروشنده‌ها
  • اندازه دیوار
  • نوع و کیفیت ترمووود

این یعنی نمی‌شه قیمت دیوارپوش ترمووود رو به صورت یه قیمت قطعی و ثابت اعلام کرد. پس اگه دنبال قیمت دقیق و به‌صرفه هستین، بهتره از فروشنده‌های معتبر پرس‌وجو کنین و مطمئن بشین که دارین جنس باکیفیت و مناسب می‌خرین. حالا برای اینکه اطلاعاتتون کامل بشه و از قیمت ترمووود دیواری با خبر بشید کافیه یه سر به صفحه قیمت ترمووود بزنید.

 

انتخاب ابعاد مناسب ترموود برای دیوار پوش

ترمووود به عنوان یکی از متریال‌های پرطرفدار در دیوارپوش و نما، در ابعاد و ضخامت‌های متنوعی به بازار عرضه می‌شه. ضخامت‌های رایج شاخه‌های ترمووود شامل ۸ میلی‌متر، ۱۶ میلی‌متر، ۱۹ میلی‌متر، ۲۴ میلی‌متر و ۴۲ میلی‌متر هستن که هر کدوم برای کاربرد خاصی مناسبن. برای دیوارپوش، ضخامت‌های ۱۶ و ۱۹ میلی‌متری بیشتر توصیه می‌شن.

ترمووود با ضخامت ۱۶ میلی‌متر انتخاب عالی برای دیوارپوش‌های داخلی و نمای بیرونی ساختمونه، چون هم سبک‌تره و هم راحت‌تر نصب می‌شه، به‌ویژه تو جاهایی که ارتفاع کار بالاست. این ضخامت برای دیوار سرویس بهداشتی، حمام، تابلوهای فروشگاهی و حتی نمای ساختمون هم کاملاً مناسبه.

از طرف دیگه، ضخامت ۱۹ میلی‌متر هم گزینه‌ای محبوب برای دیوارپوشه که به‌راحتی نصب می‌شه و وزن مناسبی داره. جالبه بدونین که ترمووود ۱۹ میلی‌متری رو علاوه بر دیوارپوش، می‌شه برای کف ساختمون هم به‌صورت تایل استفاده کرد، البته با زیرسازی مناسب.

دیوارپوش ترمووود

حالا می‌رسیم به طول شاخه‌های ترمووود، که بسته به تولیدکننده فرق داره. ترمووود فنلاندی طولش بین ۲ تا ۵.۸ متره، در حالی که ترمووود ایرانی اغلب ۶ متره. به دلیل اینکه ترمووود ایرانی ممکنه بعد از ۶ متر تاب برداره، بیشتر از این اندازه تولید نمی‌شه.

برای اینکه بفهمین چه ابعادی از ترمووود برای دیوارپوشتون مناسبه، بهتره که یه معمار یا طراح کمک بگیرین. اون‌ها با در نظر گرفتن نوع دیوار، نیاز ساختمون و مدل ترمووود بهترین انتخاب رو برای شما پیشنهاد می‌کنن.

دیوارپوش چوبی

نصب ترمووود دیواری با چه روشی انجام میشود؟

خیلی‌ها فکر می‌کنن نصب ترمووود روی دیوار کار راحتیه و می‌تونن خودشون از پسش بربیان؛ ولی حقیقت اینه که نصب درست و اصولی ترمووود نیاز به تجربه و مهارت داره. خصوصاً وقتی قراره روی دیوار نصب شه، یه نصاب حرفه‌ای می‌تونه مطمئن بشه که چوب‌های ترمو بدون هیچ مشکلی و به‌صورت محکم و اصولی نصب بشن. ضمناً برای نصب دیوارپوش ترمووود، یه زیرسازی تخصصی هم لازمه تا نه به چوب‌ها آسیبی وارد شه و نه دیوار دچار مشکل بشه.

اگه زیرسازی درست نباشه، احتمال داره چوب‌های ترمو روی دیوار ترک بخورن یا از جاشون دربیان، که این اتفاق می‌تونه کلی خسارت و هزینه به دنبال داشته باشه. پس بهتره به این نکات دقت کنین:

  • جنس ترمووود: اگه ترمووودی که انتخاب کردین تراکم کمی داره، باید حتماً با دقت بیشتری نصب شه.
  • حمل و نقل: موقع جابجایی چوب‌های ترمووود دقت کنین ضربه نخورن، چون این چوب‌ها به ضربه‌های ناگهانی حساسن.
  • زیرسازی دیوار: حتماً قبل از نصب، دیوارها رو خوب زیرسازی کنین تا بعداً دچار مشکل نشین.
  • ماسک استفاده کنین: نصب ترمووود باعث تولید گرد و غبار می‌شه؛ بهتره از ماسک استفاده کنین تا مشکلی برای تنفس‌تون پیش نیاد.

بعد از نصب، گرد و غبار باقی‌مونده رو تمیز کنین. ترمووود خاصیت ضدآب داره و نسبت به مواد شوینده مقاومه؛ پس می‌تونین راحت اون رو بشورین و تمیز کنین.
اگه قصد دارین وسایل سنگینی مثل تلویزیون، تابلو یا دکورهای دیگه رو روی دیوار ترمووود نصب کنین، حتماً مطمئن شین که چوب‌ها کاملاً محکم و اصولی نصب شدن.

نصب دیوارپوش ترمووود رو به حرفه‌ای‌ها بسپارین تا خیالتون راحت باشه

اگه می‌خواین بدون دردسر و استرس، مراحل خرید تا نصب دیوارپوش ترمووود رو پشت سر بذارین، پیشنهاد می‌کنیم با یه تیم حرفه‌ای و کاربلد مثل تیم ترموودکیان همکاری کنین. مجموعه ترموودکیان یکی از با‌سابقه‌ترین شرکت‌های عرضه و نصب ترموووده که توی ایران کلی مشتری راضی داره. این شرکت سال‌هاست که ترمووود رو با بهترین کیفیت و برای کاربردهای مختلف عرضه می‌کنه و همین باعث شده اعتماد خیلی‌ها رو جلب کنه.

از همه مهم‌تر، تیم نصب ترموودکیان با افراد ماهر و خلاقش، همه کارها رو از صفر تا صد با کیفیت بالا براتون انجام می‌ده. پس اگه دنبال یه نصب بی‌نقص و سریع هستین، می‌تونین به صفحه قیمت نصب ترموود سر بزنین و در مورد هزینه‌ها و خدمات‌شون بیشتر بدونین. با ترموودکیان، نصب دیوار پوش ترمووود یه تجربه راحت و بی‌دغدغه می‌شه.

قیمت دیوارپوش ترمووود

سوالات متداول

بهترین ضخامت ترمووود برای دیوارپوش چیه؟

 برای دیوارپوش، ضخامت‌های ۱۶ میلی‌متر و ۱۹ میلی‌متر معمولاً مناسب‌ترین گزینه‌ها هستن، چون این ضخامت‌ها وزن مناسب و نصب راحت‌تری دارن و برای فضاهایی مثل دیوارهای داخلی یا نمای بیرونی هم کاربردی هستن.

 مهم‌ترین نکات شامل انجام زیرسازی مناسب برای دیوار، دقت در حمل و نقل چوب‌ها و استفاده از ماسک هنگام نصب برای جلوگیری از استنشاق گرد و غبار هست. همچنین نصب درست و محکم ترمووود لازمه، مخصوصاً اگه قصد دارین وسایل سنگینی مثل تلویزیون یا تابلو روی اون نصب کنین.

بله، چون ترمووود ضدآبه و به مواد شوینده مقاومه، می‌تونین به راحتی بعد از نصب، گرد و غبار و آلودگی‌های روش رو با شستشو پاک کنین، بدون اینکه نگران آسیب دیدن چوب باشین.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *